Werk aan je toekomst

Ons trainingsprogramma

CitySteward Nederland biedt praktijkgerichte trainingen aan die voor jou geschikt zijn.  Hiermee leg je als kandidaat een trainingsprogramma af die voldoet aan de door ons gestelde eisen in het kader van toezicht, service en Hospitality.Met ons trainingsprogramma kan jij je ontwikkelen, certificaten behalen en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten!

Wat leer je tijdens de trainingsperiode?

Bewustwording

Je bewust worden van je sterke kanten, kwaliteiten en je eigen mindset.

Samenwerken

Contact maken
De basisvaardigheden van communicatie zoals goed kunnen luisteren, vragen kunnen stellen. Oog hebben voor het geheel en het belang van de ander. Je kwetsbaar kunnen opstellen wanneer dat nodig is

Assertiviteit
Onder meer kunnen opkomen voor je eigen belang en de ander durven confronteren of waarderen op basis van de geleverde bijdrage van de ander. Bij jezelf kunnen blijven wanneer je geprovoceerd wordt.

Leiderschap

Jezelf overtuigend kunnen presenteren, je belangrijkste doelen voor ogen hebben en weten hoe je die doelen kunt bereiken en wat daarvoor nodig is. Onder meer met behulp van time-management en andere belangrijke vaardigheden.

De-escalatie en confrontatie

Omgaan met diverse praktijksituaties en het interpreteren hiervan.

Herkennen van emoties

Bij communicatie zegt het lichaam en het gezicht veel door non- verbale signalen. Hier wordt in de trainingen middels oefeningen en voorbeelden in getraind. Indien mentale weerbaarheid een belangrijk onderdeel is van de training zullen vormen van agressie. In de training worden behandeld, zoals instrumentele- en frustratie agressie.

Modelleren & Spiegelen

Van mensen, mentale en fysieke persoonlijke uitstraling. Emoties verklaren en herkennen & emotiespel. Gespreksvoering en zelfvertrouwen, houding, uitstraling en mentale weerbaarheid. Als afsluiting het complimentenspel, dit mede ter versterking van de groepseenheid.

Samenwerken met CitySteward Nederland?

Om haar doelen te bereiken, werkt CitySteward Nederland nauw samen met diverse partijen. Wilt u ook graag iets doen in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen? Maar dan wel op een manier waarbij u in uw eigen stad of gemeente wat kunt betekenen voor de samenleving? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Hoe CitySteward Nederland begon

Over ons

Benieuwd naar onze laatste projecten?

Laatste Nieuws

Hospitality zit in ons bloed

 Wij zijn gespecialiseerd in het flexibel inzetten van gediplomeerde en enthousiaste CityStewards door heel Nederland.