Wat wij allemaal doen

CITYSTEWARDS

Onze Diensten.

Waar kunnen wij u mee helpen?

CityStewards zijn hospitality medewerkers. Zij helpen de burgers waar mogelijk en bieden desgewenst ondersteuning aan diverse opdrachtgevers zoals gemeenten, winkeliers-, sport-, en wijkverenigingen.

Service

Toezicht

Citystewards

Hospitality

 Fietscoach

Beheerder

Service verlenen

Servicemedewerkers kunnen worden ingezet bij wedstrijden van sportverenigingen of evenementen. Hierbij kun je denken aan het scannen of controleren van toegangsbewijzen. Ook kunnen zij ingezet worden voor andere taken binnen uw sportvereniging, evenement of bedrijf.

CityStewards

City Stewards zijn vanuit de gemeente Hospitality medewerkers. Zij helpen de burgers waar mogelijk en bieden desgewenst ondersteuning aan de afdeling Toezicht & Handhaving. Naast het beantwoorden van vragen van inwoners en bezoekers van de stad, zijn zij de ogen en oren voor de gemeente op straat en kunnen zij als gastheren/vrouwen functioneren bij drukke momenten of evenementen. Het vrijhouden van bepaalde routes/doorgangen voor de hulpdiensten is inmiddels bij meerdere gemeenten onderdeel van de werkzaamheden.

Fietscoach

Fietscoaches zien er met name op toe dat bezoekers binnen gemeenten/woonwijken hun fiets veilig en netjes kunnen parkeren in de daarvoor bestemde ruimtes. Dit zorgt voor weinig overlast in winkelgebieden en bovendien staat hij veilig en droog onder toezicht om diefstal te voorkomen. Bovendien zorgen de geparkeerde fietsen voor een representatieve en veilige uitstraling.

Toezicht

Toezichthouders zijn niet alleen inzetbaar in combinatie met Handhaving & Toezicht, maar kunnen ook ingezet worden in buurthuizen waar veel activiteit is. Zij kunnen erop toezien dat de veiligheid en overlast binnen de aangewezen locaties gehandhaafd wordt. Tevens kunnen zij het beheer op zich nemen zodat alles via een vast kanaal kan verlopen.

Hospitality

Hospitality-medewerkers zijn actief met name binnen woon- en winkelgebieden. Tevens kunnen zij de afdeling Handhaving & Toezicht ontlasten van de plaatselijke gemeente. Denk hierbij aan het onderzoeken van het milieu of het ordenen en inzichtelijk maken van situaties m.b.t. fietsen, auto’s en ander voertuigen die hun aandacht verdienen. Hier staat een gedegen inwerkperiode tegenover en hebben handhavers meer tijd zich met andere prioriteiten bezig te houden. Tevens vervullen zij een belangrijke rol als het gaat om Hospitality. Ze zijn herkenbaar aan hun werkkleding welke per gemeente kan verschillen. Dit resulteert zich in minder criminaliteit.

Beheerder

Binnen gebouwen en buurthuizen is er vaak behoefte aan  helpende handjes. Daarom leveren wij ook beheerders die bij kunnen springen waar nodig is. Tevens kunnen zij op de werkvloer zorg dragen voor een gemoedelijke sfeer.

Trainingsprogramma

Wil je werken aan je toekomst?

Ik wil me aanmelden!

Connect met ons via onze socials!