Hospitality zit in ons bloed!

Veiligheid in de stad

CityStewards dragen bij aan een sociaal, veilig en schoon klimaat binnen uw stad. Hun aanwezigheid op straat en samenwerking met diverse beveiligingsorganisaties leidt tot een prettige en veilige sfeer in de stad.

Verlengstuk van de hulpdiensten 

Onze CityStewards zijn zowel multifunctioneel als professioneel, niet alleen als verlengstuk van bepaalde hulpdiensten, maar bijvoorbeeld ook bij het laden en lossen van verscheidene goederen. 

Ook voor evenementen

CityStewards zijn duidelijk herkenbaar aan hun werkkleding en staan indien nodig met portofoons in direct contact met hulpdiensten. Ideaal dus bij ondersteuning van evenementen en op dagen waar veel bezoekers aanwezig zijn.

Veiligheid voor de burger

Hun permanente aanwezigheid zorgt ervoor dat mensen zich prettig voelen op zowel het gebied van veiligheid, maar vooral als informatiepunt als het gaat om hospitality.

Verlengstuk van hulpdiensten

Tevens kunnen CityStewards hulp bieden bij calamiteiten en hiermee aanvullend zijn bij ongevallen of  bij het uitbreken van brand. Bezoekers worden hierbij op afstand gehouden zodat hulpdiensten nog sneller hun werk kunnen uitvoeren.

Toezicht op straat

CityStewards houden toezicht op straat, maar ook binnen gebouwen maar zijn absoluut geen beveiligers. De kracht van CityStewards is dat zij proberen bij te dragen aan een prettige sfeer in hun werkgebied.

Wil jij certificaten behalen voor de toekomst?

De jongeren hebben tijdens de zesweekse trainingsperiode allen de mogelijkheid een aantal landelijk erkende certificaten te behalen, zoals bijvoorbeeld het VCA-certificaat en het diploma voor BHV/Levensreddend handelen. Daarnaast krijgen zij communicatie-, sollicitatie- en diverse vaardigheidstrainingen gericht op werkskills en lifeskills (SoVa, TOPs). En er is aandacht voor budgetteren, omgaan met verleidingen, verkeerslessen en sport & weerbaarheid.

Laatste projecten / nieuws

Samenwerken met CitySteward Nederland?

Om haar doelen te bereiken, werkt CitySteward Nederland nauw samen met diverse partijen. Wilt u ook graag iets doen in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen? Maar dan wel op een manier waarbij u in uw eigen stad of gemeente wat kunt betekenen voor de samenleving? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Beveiliging

Naast het leveren van CityStewards en toezichthouders werkt CSN samen met BEX Beveiliging Exclusief. Het komt vaak voor dat opdrachtgevers naast toezichthouders ook beveiligers nodig hebben. CSN hoef daarop nooit een “nee “ te verkopen wat het voor opdrachtgevers eenvoudiger kan maken om opdrachten uit te laten voeren.

Hospitality zit in ons bloed

 Wij zijn gespecialiseerd in het flexibel inzetten van gediplomeerde en enthousiaste CityStewards door heel Nederland.