Beveiliging / Toezichthouder

Onze samenwerking met Bex Beveiliging

In Delft gaat CitySteward Nederland aan de slag bij Bex Beveiliging, een bedrijf dat de komende drie jaar toezichthoudende taken voor de gemeente uitvoert. Dit is wat directeur Rene Baggerman van Bex Beveiliging over onze CityStewards te zeggen heeft.

We willen geen wildwesttaferelen in een poppenkast van mensen die stoer willen doen. De citystewards moeten representatief zijn, sociale vaardigheden hebben en assertief kunnen optreden. Ik stimuleer de citystewards om door te groeien, naar toezichthouder bijvoorbeeld. Mensen verdienen kansen.”

Wil jij certificaten behalen voor de toekomst?

De jongeren hebben tijdens de zesweekse trainingsperiode allen de mogelijkheid een aantal landelijk erkende certificaten te behalen, zoals bijvoorbeeld het VCA-certificaat en het diploma voor BHV/Levensreddend handelen. Daarnaast krijgen zij communicatie-, sollicitatie- en diverse vaardigheidstrainingen gericht op werkskills en lifeskills (SoVa, TOPs). En er is aandacht voor budgetteren, omgaan met verleidingen, verkeerslessen en sport & weerbaarheid.

Hoe CitySteward Nederland begon

Over ons

Benieuwd hoe wij jouw opleiden tot CitySteward?

Trainingsprogramma

Hospitality zit in ons bloed

 Wij zijn gespecialiseerd in het flexibel inzetten van gediplomeerde en enthousiaste CityStewards door heel Nederland.